Megújult a ceauto!

Ország:
Magyarország

BUDAPEST, Magyarország - Új arculatot kapott a közép- és kelet-európai autóipari információkra és szakadatbázisokra specializálódott ceauto weboldal.

A ceauto.co.hu weboldalt még 2007-ben indította el a ceauto.co.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A korábban csak angol nyelven elérhető szolgáltatás megújulása után immár magyar nyelven is elérhető.

Cégünk a hazai autóipari beszállítóknak szeretne segíteni a régió autóiparának jobb megismerésében. E célkitűzést figyelembe véve készítettük el beszállítói adatbázisunkat. A több, mint 1500 régiós beszállítót tartalmazó, rugalmasan, sokoldalúan kereshedő adatbázis segítségével a hazai beszállítók könnyedén megtalálhatják, hogy kik a legfőbb riválisaik illetve lehetséges üzleti partnereik a régióban.

Híreinkből megismerhető a közép-európai régióval, illetve a dinamikusan fejlődő orosz piaccal kapcsolatos összes jelentősebb újdonság.

Folyamatosan bővülő eseménynaptárunkban megpróbáljuk a hazai autóipari beszállítók számára érdekes konferenciákat is felsorolni.

Várjuk észrevételeiket!

Négyesi Pál
ceauto.co.hu Kft

Új arculatot kapott a közép- és kelet-európai autóipari információkra és szakadatbázisokra specializálódott ceauto weboldal.