Rólunk

A ceauto.co.hu és a ceauto.hu weboldalakat a budapesti székhelyű ceauto.co.hu Kft működteti.

2003-ban alapított cégünk fő profilja közép- és kelet-európai autóipari piackutatás, elemzés.

Partnereink segítségével a következő országok piacát figyeljük: Boszni-Hercegovina, Csehország, Észtország, Fehéroroszország, Horvátország, Kazahsztán, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Macedonia, Magyarország, Moldova, Oroszország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna.

Tevékenységünk része újautó-értékesítési statisztikák összeállítása, a helyi autógyárak és autóipari beszállítók profiljainak összeállítása.

Cégünk a hazai autóipari beszállítóknak szeretne segíteni a régió autóiparának jobb megismerésében. E célkitűzést figyelembe véve készítettük el beszállítói adatbázisunkat. A több, mint 1500 régiós beszállítót tartalmazó, rugalmasan, sokoldalúan kereshedő adatbázis segítségével a hazai beszállítók könnyedén megtalálhatják, hogy kik a legfőbb riválisaik illetve lehetséges üzleti partnereik a régióban.

Híreinkből megismerhető a közép-európai régióval, illetve a dinamikusan fejlődő orosz piaccal kapcsolatos összes jelentősebb újdonság.

Folyamatosan bővülő eseménynaptárunkban megpróbáljuk a hazai autóipari beszállítók számára érdekes konferenciákat is felsorolni.

Kérdéseivel forduljon bízalommal a weboldal szerkesztőjéhez:
Delényi Csaba
E-mail: dcsaba@ceauto.co.hu
Ph: +36 30 862 7287
Skype: delenyi.csaba

buy cialis online canada