A Škoda Befejezte Mladá Boleslav-i Logisztikai Centruma Bővítésének Első Fázisát

Ország:
Csehország
A Škoda Befejezte Mladá Boleslav-i Logisztikai Centruma Bővítésének Első Fázisát

A gyári alkatrészeket és kiegészítőket a Mladá Boleslav-i világ minden részét ellátó logisztikai központ bővítésének első fázisa lezárult, és az új részleg megkezdte próbaüzemét. Az újonnan létesült bővítmény annak a projektnek a része, amelybe a vállalat 800 millió cseh koronát (kb. 9.8 milliárd forintot) tervez befektetni. A második fázisban egy automatizált, ún. ’high rack’ raktár létesül, melyet várhatóan a jövő év végén adnak át.

Az új csarnok 11 hónap alatt épült fel, az új 18.600 m2-es terminállal a központ alapterülete 68.600 m2-re bővült. A csarnokot úgy tervezték, hogy az az igényeknek megfelelően tovább bővíthető legyen. A logisztikai kapacitás bővülésével a rendelések átfutása és a szolgáltatás minősége tovább javult.

A Škoda Parts Center több mint 500-an dolgoznak kereskedelmi, anyagtervezési, IT és logisztikai részlegeken dolgozik három műszakos munkarendben.

Naponta átlagosan 24.000 termék fut át és kerül kézbesítésre a világ több mint 100 piacára, és ezren felül van azon beszállítók száma, amiknek termékei a központba érkeznek.

A Škoda csehországi logisztikai központjának új csarnoka megkezdte próbaüzemét