A Hidria Indítórendszereket Gyártó Üzemet Nyitott Kínában

Ország:
Szlovénia
A Hidria Indítórendszereket Gyártó Üzemet Nyitott Kínában

A Hidria dízelmotorok indítórendszereit gyártja olyan nemzetközi vállalatok részére, mint a Great Wall, a JMC, a Shanghai Automotive, a Cummins, a Perkins és a SAIC. A gyártó üzem Sanghaitól 100 km-re északra található, és 2013-ig 50 alkalmazottja lesz.

A Hidria eddig Szlovéniából látta el az ázsiai piacot indítórendszereivel, a helyi üzemmel azonban sokkal hatékonyabban képes kiszolgálni kínai, japán, dél-koreai, indiai és malájziai, valamint egyéb ázsiai országok területén található ügyfeleit.

A helyi gyártás beindítása nem jelenti azt, hogy a vállalat teljesen áthelyezi a gyártást, hanem jelentősen megnöveli az indítórendszerek termelését, miután már képes kiszolgálni ügyfeleinek helyi gyártóbázisait is.

Az létesítés szempontjából azért a Changshu Technológiai Parkra esett a választás, mert itt adott a lehetőség a további terjeszkedésre, és Shanghaihoz közel esik.

A Hidria jelenleg 20 országban üzemeltet leányvállalatokat és irodákat, termékeit 80 országban forgalmazzák. A világ minden nyolcadik dízelmotorja Hidria indítórendszerrel szerelt.

A világ négy legnagyobb-, indítórendszereket gyártó vállalatának egyikeként a Hidria az első, amely helyi gyártással rendelkezik a gyorsan fejlődő kínai piacon.
Forrás: Invest Slovenia

A szlovén Hidria d.d. ipari konglomerátum kedden nyitotta meg új gyártóbázisát a kínai Changshu-ban